Istennel a tűzvonalban

4 Responses to Istennel a tűzvonalban

 1. Mezőségi Mátyás szerint:

  Örülök, hogy elkészült a második könyved, tudom milyen sok energiát fektettél bele.
  Jól sikerült, nagy hatással volt rám. Csánki Gábor és a többi szereplő végigszenvedte a háborút, hadifogságot és utána itthon is megpróbáltatások vártak rájuk. Mégis meg tudták tartani hitüket és emberségüket, példát mutatva nekünk.
  Gratulálok a könyvhöz és várom a harmadikat!

 2. “Dicsőség a hősöknek”-mondhatnánk. Ám ez túl egyszerű lenne. Köszönet nagybátyánknak Csebi Pogány László ezredesnek, hogy mi az utódok tartást,becsületet,őszinteséget,és emberséget tanulhattunk tőle.
  ” Isten áldása legyen utódaink nemes munkáján ….dicső elődeink és büszke leszármazásunk biztos tudatában,mert mindig vigasztalást nyújt bármily nyomorúságban és megaláztatásban , abban a biztos tudatban,hogy a család hivatva van nem csak dicső elődökkel , de utódokkal is szolgálni Szent Magyar Hazánkat !”-
  Ezt az útmutatást kaptuk tőle.
  Köszönet Önnek, hogy lehetővé tette a fiatalabb olvasók számára is a történelem egy kis szeletének megismerését örök tanulságul, – Igaz csak titkon remélem, hogy élni fognak vele. – Gratulálunk és további sikeres munkát kívánunk , Ferenczi Éva Mária és családja

  • s72steve szerint:

   Köszönöm a kedves szavakat.
   Az az igazság, nem a meggyőződésem mondatja velem, inkább csak szeretném hinni, hogy az utánunk következő generációk is megőrzik az értékeket, melyeknek mi vagyunk a közvetítői, de valójában elődeiktől, elődeinktől kapják azokat. De miért is ne lehetne így? Csebi Pogány ezredes útravalója sem veszett el, utódai ma napig büszkén megtartották, mint ahogy a család arany sólyom madara is tartja csőrében már lassan 700 éve azt a bizonyos ágat.
   Minden jót kívánok Önnek és családjának.
   S.I.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük